ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
Ελληνικά
English

Δέκα από τους λόγους που πρέπει να επιλέξετε τα μοναδικά παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe για την προστασία των παιδιών σας.
  • Δεν τρυπάμε την κουπαστή σας. Τα κάγκελά μας τοποθετούνται με ειδικές βάσεις με σφιγκτήρες χωρίς τρυπήματα. Σε αντίθεση με κάποιες εταιρείες οι οποίες πουλάνε παιδικά κάγκελα και ισχυρίζονται ότι δεν γίνεται ζημιά στην κουπαστή σας. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον τεχνίτη της γειτονιά σας για το τι παθαίνει η κουπαστή μετά από λίγα χρόνια και πόσο κοστίζει η αλλαγή της (σύν το βάψιμο). Γι αυτό το λόγο, καλό είναι η τοποθέτηση (εφόσον είναι με τρύπημα κουπαστής) να γίνεται από ειδικευμένα συνεργεία και όχι από μη ειδικευμένα άτομα.
  • Τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα. Δηλαδή από τα δύο υλικά τα οποία είναι προορισμένα να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή στο κάθε μπαλκόνι. Μην ξεχνάτε ότι και τα κάγκελα του μπαλκονιού σας είναι κατασκευασμένα από αυτά τα δύο υλικά. Δεν είναι ΟΥΤΕ ΝΑΥΛΟΝ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ PVC.
  • Επιλέγοντας τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία πληθώρα χρωμάτων έτσι ώστε και να αποφύγετε πιθανά παράπονα από τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας, αλλά και να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει πραγματικά.
  • Το μέγιστο ύψος στα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι 50 εκατοστά διότι το μεγαλύτερο ύψος δημιουργεί υπομόχλιο λόγω της ισχυρής κατασκευής και έτσι τα 50 εκατοστά είναι το προτεινόμενο ύψος από εμάς.
  • Τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι μελετημένα με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε το κάτω μέρος τους να μην εφάπτεται της κουπαστής για λόγους συντήρησης (πιθανό φρεσκάρισμα στο χρώμα) αλλά και για την καθαριότητα που είναι σημαντική για κάθε νοικοκυρά. Το κενό που μένει είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που υπάρχει στα κάθετα του κάγκελου, δηλαδή 9 εκατοστά (απόσταση απόλυτης ασφάλειας).
  • Τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe δεν φοβούνται τις προκλήσεις. Αντέχουν σε κρούση λόγω της φύσης του υλικού, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υλικά (δεν έχετε παρά να ρωτήσετε).
  • Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει ζημιά και χρειαστεί αντικατάσταση κάποιο τμήμα, μπορεί να γίνει από 30 εκατοστά μήκος μέχρι όσο χρειάζεται.
  • Τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από ένα σπίτι σε ένα άλλο, αλλάζοντας τις βάσεις και αφήνοντας την παλιά σας κουπαστή ανέπαφη χωρίς την παραμικρή ζημιά. Αυτό τα καθιστά ιδανική λύση για ενοικιαστές.
  • Αποκτώντας τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe σας δίνουμε και 20 χρόνια γραπτή εγγύηση για το προϊόν που αγοράζετε. Είμαστε οι μόνοι που τολμάμε γιατί απλά το κάγκελό μας είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
  • Έχοντας αγοράσει το παιδικό κάγκελο ALSIPLAST bebe είστε διπλά κερδισμένοι διότι, όταν πλέον δεν θα τα χρειάζεστε εμείς θα σας τα αποσύρουμε στο 40% της αξίας τους. Διότι απλά τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe δεν παθαίνουν τίποτα.
Facebook   Instagram