Γιατί εμάς?

                 Δέκα από τους πολλούς λόγους για να επιλέξετε τα μοναδικά παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe

  1. Δεν τρυπάμε την κουπαστή σας.Τα κάγκελά μας τοποθετούνται με ειδικές βάσεις με σφιγκτήρες,χωρίς τρύπες και όχι όπως κάποιες άλλες εταιρείες οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν γίνεται ζημιά στην κουπαστή σας.Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον τεχνίτη της γειτονιάς σας για το τί παθαίνει η κουπαστή μετά από λίγα χρόνια και πόσο κοστίζει η αλλαγή της σύν το βάψιμο.
  2. Τα κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα.Δηλαδή είναι από τα δύο υλικά τα οποία είναι προορισμένα να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή στο μπαλκόνι.Μην ξεχνάτε ότι και τα κάγκελα που ήδη έχετε στο μπαλκόνι σας είναι κατασκευασμένα από αυτά τα υλικά.Δεν είναι ούτε νάυλον,ούτε πλαστικό,ούτε PVC.ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟ.
  3. Επιλέγοντας τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe  έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία πληθώρα χρωμάτων.Έτσι αποφεύγετε πιθανά παράπονα από τη διαχειριση της πολυκατοικίας σας για λόγους ομοιομορφίας,αλλά επιλέγετε και το χρώμα που πραγματικά εσείς θέλετε.
  4. Το μέγιστο ύψος στα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe  είναι τα 50εκατοστά διότι το μεγαλύτερο ύψος δημιουργεί υπομόχλιο λόγω της ισχυρής κατασκευής τους.Γι'αυτό το λόγο το προτεινόμενο ύψος από εμάς είναι τα 50εκατοστά. Σημείωση : Υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
  5. Τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι μελετημένα έτσι ούτως ώστε το κάτω μέρος τους να μην εφάπτεται της κουπαστής για λόγους συντήρησης(Πιθανό φρεσκάρισμα στο χρώμα)των δικών σας κάγκελων,αλλά και για την καθαριότητα που είναι απαραίτητη για την κάθε νοικοκυρά.Το κενό που μένει είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχουν τα κάθετα του κάγκελου μεταξύ τους,δηλαδή 9 εκατοστά(απόσταστη απόλυτης ασφάλειας για το παιδί).
  6. Τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe δεν φοβούνται τις προκλήσεις.Αντέχουν σε κρούση λόγω της φύσης του υλικού,σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα σε διαφορετικό υλικό(Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε).
  7. Άν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει ζημιά και χρειαστεί αντικατάσταση κάποιο τμήμα,μπορεί να γίνει από 30εκατοστά μήκος μέχρι όσο χρειάζεται.
  8. Τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe  έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από ένα σπίτι σε ένα άλλο,αλλάζοντας απλά τις βάσεις που τα συγκρατούν αφήνοντας την παλιά σας κουπαστή ανέπαφη χωρίς την παραμικρή ζημιά.Αυτό τα καθιστά ιδανική λύση για ενοικιαστές.
  9. Αποκτώντας τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe  σας δίνουμε και 10χρόνια γραπτή εγγύηση για το προιόν που αγοράζετε.Είμαστε οι μόνοι που τολμάμε,γιατί απλά το κάγκελό μας είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
  10. Τέλος έχοντας αγοράσει το παιδικό κάγκελο ALSIPLAST bebe είστε ΔΙΠΛΑ κερδισμένοι διότι όταν πλέον δεν θα τα χρειάζεστε εμείς θα σας τα αποσύρουμε στο 40%της αξίας τους.ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ALSIPLAST bebe ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.